Bulion de curcan
Bulionul de curcan necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 480 de calorii, 71 g de proteine și 18 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 8 și costă 1,68 USD per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de foi de dafin, țelină, morcovi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați bulion de curcan, bulion de curcan de casă și bulion de oase de curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Introduceți foarfecele de bucătărie în carcasă și faceți câteva tăieturi pentru a începe. Apoi, folosiți mâinile pentru a trage cu grijă carcasa în 4 sau 5 bucăți.
Combinați carcasa, ceapa, morcovii, țelina, pătrunjelul, usturoiul, boabele de piper și foile de dafin într-o oală. Acoperiți cu apă rece (aproximativ 7 litri).
Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu scăzut. Fierbeți aproximativ 2 ore, smulgând ocazional orice spumă sau grăsime de la suprafață cu o lingură mare sau o oală.
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă mare într-o oală; aruncați solidele. Se răcește ușor, apoi se dă la frigider în recipiente acoperite până la 3 zile sau se congelează până la 2 luni.
Fotografie de Andrew Purcell