Bulion de curcan

Bulion de curcan
Bulionul de curcan necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 480 de calorii, 71 g de proteine și 18 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 8 și costă 1,68 USD per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de foi de dafin, țelină, morcovi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați bulion de curcan, bulion de curcan de casă și bulion de oase de curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Introduceți foarfecele de bucătărie în carcasă și faceți câteva tăieturi pentru a începe. Apoi, folosiți mâinile pentru a trage cu grijă carcasa în 4 sau 5 bucăți.
2
Combinați carcasa, ceapa, morcovii, țelina, pătrunjelul, usturoiul, boabele de piper și foile de dafin într-o oală. Acoperiți cu apă rece (aproximativ 7 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu scăzut. Fierbeți aproximativ 2 ore, smulgând ocazional orice spumă sau grăsime de la suprafață cu o lingură mare sau o oală.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
4
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă mare într-o oală; aruncați solidele. Se răcește ușor, apoi se dă la frigider în recipiente acoperite până la 3 zile sau se congelează până la 2 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Fotografie de Andrew Purcell
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Revista