Bulion de curcan

Bulion de curcan
Bulionul de curcan necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 480 de calorii, 71 g de proteine și 18 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 8 și costă 1,68 USD per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de foi de dafin, țelină, morcovi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați bulion de curcan, bulion de curcan de casă și bulion de oase de curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Introduceți foarfecele de bucătărie în carcasă și faceți câteva tăieturi pentru a începe. Apoi, folosiți mâinile pentru a trage cu grijă carcasa în 4 sau 5 bucăți.
2
Combinați carcasa, ceapa, morcovii, țelina, pătrunjelul, usturoiul, boabele de piper și foile de dafin într-o oală. Acoperiți cu apă rece (aproximativ 7 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu scăzut. Fierbeți aproximativ 2 ore, smulgând ocazional orice spumă sau grăsime de la suprafață cu o lingură mare sau o oală.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
4
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă mare într-o oală; aruncați solidele. Se răcește ușor, apoi se dă la frigider în recipiente acoperite până la 3 zile sau se congelează până la 2 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Fotografie de Andrew Purcell
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Revista