Bulion de Broccoli cu Pancetta, Prosciutto și paste: Minestra di Broccoli alla Romana

Bulion de Broccoli cu Pancetta, Prosciutto și paste: Minestra di Broccoli alla Romana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 580 calorii, 21g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, piper chile, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Paste cu Pancetta, Broccoli sau Broccoli Rabe și nuci de pin, Paste de dovlecei coapte cu Pancetta, măsline și Broccoli, și Paste Orecchiette cu Pancetta, dovlecei de Butternut și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 litru de apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare. Gatiti broccoli in apa clocotita pana cand este doar frageda si inca verde stralucitor.
Scurgeți broccoli și nu aruncați lichidul de gătit.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare.
Adăugați pancetta, ceapa, chile și usturoiul și gătiți până când ceapa și usturoiul încep să se rumenească.
Adăugați prosciutto și apă de broccoli rezervată și aduceți la fierbere.
Adăugați pastele și gătiți până la al dente. Întoarceți broccoli albit în tigaie, condimentați cu sare și piper și serviți împărțiți în mod egal între patru boluri de paste încălzite, acoperite cu pecorino proaspăt ras.