Bulion asiatic cu Tofu și orez

Supa asiatică cu Tofu și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 656 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Un amestec de ulei de susan, orez convertit, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Taitei asiatici in bulion cu legume si Tofu, Tofu cu crustă de semințe de dovleac cu bulion de lămâie, tăiței de orez și ouă Pocate, și Orez Aragaz Supa De Taitei Asiatice Cu Tofu.
Instrucțiuni
Aduceți apa și bulionul la fiert într-o cratiță mare; adăugați mazăre, tofu și ghimbir. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute. Se amestecă orezul și coriandrul; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine. Puneți 1 1/3 căni de supă în fiecare din cele 4 boluri.
Stropiți fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe sos de soia, 1 1/2 lingurițe oțet de orez și 1 1/2 lingurițe ulei.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.