Bulgări De Zăpadă Pecan
Bulgări de zăpadă Pecan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 119 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 34. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, nuci pecan, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bulgări De Zăpadă Pecan, ZIUA 2: Bulgări De Zăpadă Cu Ciocolată Pecan, și Bulgări de zăpadă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Întindeți pecanele pe o foaie de copt cu margini și prăjiți timp de 8 minute.
Se lasă să se răcească și se toacă aproximativ.Cu un mixer electric, bateți untul și 1 cană de zahăr până devin pufoase.
Se amestecă extractele de vanilie și migdale și sarea. Adăugați treptat făina, amestecând până se încorporează.
Se amestecă în nuci pecan.Formați aluatul în bile de mărimea unei linguri și așezați-l pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Se da la frigider 30 de minute.
Transferați jumătate din bile pe o a doua foaie de copt căptușită cu pergament, distanțându-le la 1 1/2 inci.
Coaceți până devine ușor auriu, 18 până la 22 de minute.
Lăsați să se răcească pe foile de copt timp de 10 minute.
Așezați 1/2 cană de zahăr într-un castron mare. Aruncați prăjiturile calde în zahăr și reveniți la foaia de copt. Cerneti restul de 1/4 cana de zahar peste fursecuri inainte serving.To folie: o cutie de ouă oferă protecție pentru bulgări de zăpadă ușoare și sfărâmicioase. Tăiați capacul cutiei, cuibăriți prăjiturile în cupe de bomboane de hârtie și înfășurați totul într-o foaie de celofan, Tootsie
Roll-style.To congelați: în loc să refrigerați bilele de aluat, congelați-le pe foaia de copt înainte de a le păstra în pungi până la 2 luni. Pentru a coace, urmați instrucțiunile de rețetă, coaceți din congelat și utilizați capătul superior al intervalului de timp.