Bulgări De Zăpadă Pecan

Bulgări De Zăpadă Pecan
Bulgări de zăpadă Pecan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 119 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 34. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, nuci pecan, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bulgări De Zăpadă Pecan, ZIUA 2: Bulgări De Zăpadă Cu Ciocolată Pecan, și Bulgări de zăpadă.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți pecanele pe o foaie de copt cu margini și prăjiți timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se lasă să se răcească și se toacă aproximativ.Cu un mixer electric, bateți untul și 1 cană de zahăr până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Se amestecă extractele de vanilie și migdale și sarea. Adăugați treptat făina, amestecând până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Se amestecă în nuci pecan.Formați aluatul în bile de mărimea unei linguri și așezați-l pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Se da la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Transferați jumătate din bile pe o a doua foaie de copt căptușită cu pergament, distanțându-le la 1 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți până devine ușor auriu, 18 până la 22 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească pe foile de copt timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Așezați 1/2 cană de zahăr într-un castron mare. Aruncați prăjiturile calde în zahăr și reveniți la foaia de copt. Cerneti restul de 1/4 cana de zahar peste fursecuri inainte serving.To folie: o cutie de ouă oferă protecție pentru bulgări de zăpadă ușoare și sfărâmicioase. Tăiați capacul cutiei, cuibăriți prăjiturile în cupe de bomboane de hârtie și înfășurați totul într-o foaie de celofan, Tootsie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
10
Roll-style.To congelați: în loc să refrigerați bilele de aluat, congelați-le pe foaia de copt înainte de a le păstra în pungi până la 2 luni. Pentru a coace, urmați instrucțiunile de rețetă, coaceți din congelat și utilizați capătul superior al intervalului de timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții34
Scor De Sănătate0
Revista