Bulgări De Zăpadă De Var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bulgări de zăpadă de var. Această rețetă face 30 de porții cu 124 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de tei, amidon de porumb, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bulgări De Zăpadă Cheie De Nucă De Cocos, Bulgări de zăpadă, și Bulgări de zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Bateți făina și amidonul de porumb într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul și 1/2 cană zahăr pudră într-un castron mare până când este ușor și pufos.
Se amestecă sucul de lămâie, coaja de tei și uleiul de tei. Bateți în amestecul de făină până se omogenizează. Puneți la frigider aluatul până când este ferm, aproximativ 45 de minute.
Folosind câte 1 lingură pentru fiecare, formați aluatul în bile și așezați-l pe foile pregătite, distanțându-se la 1 inch.
Coaceți fursecurile până devin aurii palide deasupra și rumenite jos, aproximativ 23 de minute.
Transferați foile de copt pe rafturi; Cerneti imediat cantitatea generoasa de zahar pudra peste fursecuri. Răciți cookie-urile complet pe foile de copt. (Se poate face înainte. Păstrați etanș la temperatura camerei până la 5 zile sau înghețați până la 2 săptămâni. Praf cu mai mult zahăr pudră înainte de servire.)
* Disponibil la chefshop.com (877-337-249
și la magazinele Sur La Table (sunați la 800-243-0852 pentru locații).