Bulgări De Zăpadă De Nucă De Cocos-Portocaliu

Bulgări De Zăpadă De Nucă De Cocos-Portocaliu
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Bulgări de zăpadă de nucă de cocos-portocaliu ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 36 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 117 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bulgări de zăpadă de nucă de cocos-portocaliu, Bulgări De Zăpadă De Nucă De Cocos, și Bulgări De Zăpadă Cheie De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți nuca de cocos pe foaia de copt cu margini până la auriu deschis, amestecând ocazional, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Folosind mixerul electric, bateți untul, 1/2 cană zahăr pudră și ambele extracte în castron pentru a se amesteca bine. Bateți în făină, coajă de portocală și sare. Se amestecă nuca de cocos. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi. Înmuiați ușor aluatul înainte de modelare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Folosind 1 aluat de lingură de nivel pentru fiecare prăjitură, rulați aluatul între palmele mâinilor în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Așezați pe foi pregătite, distanțându-se la 1 inch.
6
Coaceți până devine auriu pe fund, dar palid deasupra, aproximativ 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați cookie-urile în rafturi; se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
8
Așezați restul de 1 3/4 căni de zahăr pudră în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Rulați fursecurile fierbinți în zahăr pudră, acoperind complet. Se răcește cookie-urile pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
10
Rulați din nou fursecurile în zahăr pudră, acoperind Generos. (Se poate face cu 5 zile înainte. Păstrați etanș între foile de hârtie cerată la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista