Bulgări De Zăpadă De Nucă De Cocos-Portocaliu
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Bulgări de zăpadă de nucă de cocos-portocaliu ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 36 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 117 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bulgări de zăpadă de nucă de cocos-portocaliu, Bulgări De Zăpadă De Nucă De Cocos, și Bulgări De Zăpadă Cheie De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți nuca de cocos pe foaia de copt cu margini până la auriu deschis, amestecând ocazional, aproximativ 12 minute.
Folosind mixerul electric, bateți untul, 1/2 cană zahăr pudră și ambele extracte în castron pentru a se amesteca bine. Bateți în făină, coajă de portocală și sare. Se amestecă nuca de cocos. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi. Înmuiați ușor aluatul înainte de modelare.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Folosind 1 aluat de lingură de nivel pentru fiecare prăjitură, rulați aluatul între palmele mâinilor în bile.
Așezați pe foi pregătite, distanțându-se la 1 inch.
Coaceți până devine auriu pe fund, dar palid deasupra, aproximativ 18 minute.
Transferați cookie-urile în rafturi; se răcește 5 minute.
Așezați restul de 1 3/4 căni de zahăr pudră în castron.
Rulați fursecurile fierbinți în zahăr pudră, acoperind complet. Se răcește cookie-urile pe raft.
Rulați din nou fursecurile în zahăr pudră, acoperind Generos. (Se poate face cu 5 zile înainte. Păstrați etanș între foile de hârtie cerată la temperatura camerei.)