Bulgări De Zăpadă De Ciocolată-Cireșe
Ciocolată-cireșe bulgăre de zăpadă este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 212 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr pudră, chipsuri de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bulgări De Zăpadă De Cireșe, Bulgări De Zăpadă De Cireș-Migdale, și Bulgări De Zăpadă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mare, bateți untul cu mixerul electric la viteză medie până devine pufos. Bateți treptat în 1/2 cană zahăr pudră până când este ușor și pufos. Se amestecă extractul de migdale. În castron mediu, amestecați făina și sarea. La viteză mică, bateți amestecul de făină în amestecul de unt până se omogenizează bine. Se amestecă cireșele.
Formați aluatul în bile de 1 inch. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați bilele la 2 inci distanță.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Se răcește ușor. Măsurați 1/2 cană zahăr pudră într-un castron mic.
Rulați fiecare prăjitură în zahăr pudră.
Așezați pe raftul de răcire pentru a se răci complet.
Așezați chipsurile de ciocolată într-o pungă mică de plastic pentru congelator resigilabilă. Cuptor cu microunde la maxim 45 până la 60 de secunde, întorcând punga la fiecare 20 de secunde. Strângeți punga până când chipsurile sunt topite și netede.
Tăiați vârful mic de pe un colț al pungii și stropiți peste fursecurile răcite.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute până când ciocolata se întărește înainte de depozitare.