Bulgur-Pilaf De Fistic

Bulgur-Pilaf De Fistic
Bulgur - pilaf de fistic este un vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 155 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Un amestec de piper, apă, fulgi de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pilaf Bulgur Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, și Bulgur Pilaf.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați grâu bulgur și gătiți 4 minute sau până la prăjit, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
3
Adăugați bulion și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți la foc mediu-mic 12 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Scoateți din căldură. Se amestecă fisticul și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții5
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista