Bulgur Pilaf ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 187 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, bulion de pui, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, și Bulgur Pilaf Cu Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti migdalele in ulei 2 pana la 3 minute, amestecand continuu, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți migdalele din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați restul de 1 lingură de ulei, ceapa și morcovul în tigaie. Gatiti aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se amestecă bulionul, bulgurul și sarea de condimentare a piperului de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
Bulgur
Bulion
Sare
5
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute sau până când bulgurul este fraged și lichidul este absorbit. Se amestecă migdalele și pătrunjelul.