Bulgur Gazpacho ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă face 6 porții cu 96 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți oțet balsamic, cățel de usturoi, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pilaf Bulgur Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante, și Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa și 1/2 piureul de roșii la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Se toarnă peste bulgur și se acoperă 20 de minute. Fluff cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
3
Combinați ingredientele rămase și aruncați cu bulgurul. Se răcește timp de 1 oră înainte de servire.