Bulgur cu linte, pătrunjel și stafide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bulgur cu linte, pătrunjel și stafide. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 564 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați bulgur, cub de bulion de legume, linte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur & Linte, și Ardei umpluți cu Bulgur, nuci și stafide.
Instrucțiuni
Combinați bulgurul și cubul de bouillon cu 2 căni de apă într-o cratiță mică. Aduceți la foc mic, apoi acoperiți și gătiți timp de 15 minute sau până când apa este absorbită.
2 între timp, încălziți uleiul într-o tigaie largă.
Se adauga ceapa si saut la foc mediu-mic pana se rumeneste usor, amestecand frecvent, aproximativ 15 minute. Se amestecă lintea și se gătește doar până se încălzește.
Combinați amestecul de bulgur și ceapă-linte într-un vas de servit și amestecați toate ingredientele rămase.
Serviți acest lucru cu salată de cartofi dulci și albi cu
Verdeață mixtă, hummus de casă sau cumpărat din magazin, măsline vindecate cu ulei și pâine proaspătă de pita.
Pentru o altă masă cu o temă din Orientul Mijlociu, echipați-o cu salată tocată din Orientul Mijlociu, hummus de casă sau cumpărat din magazin, frunze de struguri umplute și pâine proaspătă de pita.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;