Bulgur cu ierburi
Bulgur cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de mentă, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Bulgur cu ierburi, Salată Bulgur cu caise, Radicchio, Ierburi și nuci, și Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi.
Instrucțiuni
Puneți bulgur într-un castron, apoi turnați apă fierbinte (2 căni) peste el și acoperiți vasul cu folie de plastic.
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică și grea la foc mediu până când este fierbinte, apoi gătiți migdalele, amestecând, până devin aurii, aproximativ 1 minut.
Scurgeți bulgurul într-o sită cu ochiuri medii, apoi reveniți la castron și amestecați scallions, ierburi, ulei de migdale prăjite cumpărat din magazin (sau ulei de măsline suplimentar), 1 linguriță suc de lămâie, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și migdale (cu ulei). Condimentați cu sare și mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Se servește la temperatura camerei.