Bulgur cu caise și migdale este un vegetarian garnitură. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 297 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, caise, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Salată Bulgur cu caise, Radicchio, Ierburi și nuci, Frunze de struguri umplute cu Bulgur, caise și mentă (Yalancie Dolmas), și Bulgur Pilaf cu migdale și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți migdalele într-o tigaie mică și uscată, la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate și aurii palide, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Gatiti ceapa in ulei intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand frecvent, pana se inmoaie si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați bulgur și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
4
Se amestecă apă, sare și piper și se fierbe la foc mic, acoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Apă
Sare
5
Se ia de pe foc, apoi se adaugă caisele și untul și se amestecă până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Unt
6
Lăsați să stea, acoperit, 5 minute. Se amestecă pătrunjelul și migdalele.