Bulgogi (Grătar Coreean De Vită)

Bulgogi (Grătar Coreean De Vită)
Bulgogi (grătar coreean de vită) ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.0 pe portie. O porție conține 181 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de căței de usturoi, sos de soia, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Coreeană Gratar Carne De Vită Bulgogi, Bulgogi-carne de vită coreeană BBQ, și Carne De Vită Coreeană (Bulgogi).

Instrucțiuni

1
Înfășurați carnea de vită în folie de plastic; congelați 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Îndepărtați folia de plastic; tăiați carnea de vită în diagonală peste cereale în felii groase de 1/16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Carne De VităCarne De Vită
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Combinați carnea de vită, zahărul și următoarele 5 ingrediente (zahăr prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la frigider 1 oră, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați un coș de grătar cu sârmă pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți carnea de vită din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
7
Așezați carnea de vită pe coșul de grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 5 minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca St. Francis Old Vines Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
St. Francis Vechi Viță De Vie Zinfandel
St. Francis Vechi Viță De Vie Zinfandel
Un clasic vechi viță de vie Zinfandel care aduce un omagiu patrimoniului său, acest vin oferă arome de cutie de trabuc, piper și condimente. Aromele de cireș negru copt și fasole de vanilie sunt urmate de un finisaj lung și delicios.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista