Bulgogi (Grătar Coreean De Vită)
Bulgogi (grătar coreean de vită) ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.0 pe portie. O porție conține 181 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de căței de usturoi, sos de soia, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Coreeană Gratar Carne De Vită Bulgogi, Bulgogi-carne de vită coreeană BBQ, și Carne De Vită Coreeană (Bulgogi).
Instrucțiuni
Înfășurați carnea de vită în folie de plastic; congelați 1 oră sau până când este ferm.
Îndepărtați folia de plastic; tăiați carnea de vită în diagonală peste cereale în felii groase de 1/16 inci.
Combinați carnea de vită, zahărul și următoarele 5 ingrediente (zahăr prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la frigider 1 oră, întorcând punga ocazional.
Așezați un coș de grătar cu sârmă pe grătar.
Scoateți carnea de vită din pungă; aruncați marinada.
Așezați carnea de vită pe coșul de grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 5 minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-se frecvent.