Buffalo Wing Pizza (Tipul Echipei)

Buffalo Wing Pizza (Tipul Echipei)
Buffalo Wing Pizza (echipa Guy) ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 259 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ceapă, brânză Monterey jack, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Buffalo Wing Pizza Roll-Up (echipa Robert versiune), Buffalo Wing Dip, și Mai Bine Buffalo Wing Dip.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu, rezervând echilibrul. Gatiti ceapa pana se caramelizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Întindeți 1 lingură de ulei de măsline rămas peste fiecare dintre cele 2 coji de pizza. Puneți 1/4 cană de sos fierbinte peste fiecare dintre cojile de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Așezați 1 pachet de nuggeturi de pui pe fiecare coajă de pizza. Distribuie ceapa caramelizată peste cele 2 pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Nuggets De PuiNuggets De Pui
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
5
Presărați brânza Monterey jack și brânza mozzarella peste pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
6
Stropiți ranch și pansamente cu brânză albastră peste toppingurile de pizza și coaceți timp de 10 minute sau până când brânza este topită și puiul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Ranch DressingRanch Dressing
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista