Buffalo pui și Ranch Wraps
Buffalo pui și Ranch Wraps ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 610 calorii. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 55 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină subțire, picături de slănină, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Buffalo pui Dip cu ferma, Buffalo Ranch Pui Dip, și Buffalo Pui Wraps.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform și crocant, 10 până la 15 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Se sfărâmă când se răcește.
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de picături de slănină, și gătiți și amestecați bucățile de piept de pui până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Acoperiți tigaia și lăsați puiul să continue să gătească până când nu mai este roz în interior și sucurile se limpezesc, încă aproximativ 10 minute. Se amestecă sosul de bivol și untul topit până când puiul este bine acoperit. Se amestecă slănina mărunțită. Păstrați amestecul cald.
Încălziți tortilele, pe rând, într-o tigaie mare ungere la foc mediu până când încep să formeze bule de aer și mici pete maronii. Umpleți fiecare tortilla încălzită cu aproximativ 1/3 cană de umplutură de pui și o lingură de roșii; presărați roșiile cu 1 lingură de pansament de fermă. Înfășurați tortilla în jurul umpluturii; serviți cald.