Buffalo Pui Bere Pâine Pizza

Buffalo pui bere pâine Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.31 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 460 calorii. Un amestec de zahăr, ulei de măsline, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Buffalo Pui Franceză Pâine Pizza, Buffalo Cheddar bere pâine și slănină umplutura, și Pizza Bere Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.într-un castron mediu, amestecați 1 cană de făină, zahăr, drojdie, praf de copt și sare. Se amestecă 3/4 cană de bere și uleiul. Bateți cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză mare 1 minut. Se amestecă restul de 1 cană de făină pentru a face un aluat moale.
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul până când este neted și elastic, aproximativ 5 minute. Acoperiți; lăsați să se odihnească 30 de minute.
Pulverizați foaia mare de prăjituri cu spray de gătit. Pe foaia de biscuiți, apăsați aluatul într-un dreptunghi de 14x10 inci; înțepați cu furculița.
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când marginile încep să devină maro.
În timp ce crusta se coace, într-un castron mediu, amestecați sosul de aripi, 2 linguri de bere și untul topit.
Adăugați pui și aruncați pentru a acoperi.
Scoateți crusta din cuptor. Într-un castron mic, amestecați mozzarella mărunțită și brânzeturile provolone.
Presărați crusta cu 1 cană din amestecul de brânză. Se acoperă cu amestec de pui; se presară cu restul de 1 cană de amestec de brânză și brânza albastră. Reveniți la cuptor; coaceți 8 până la 10 minute sau până când brânza este topită și crusta este maro auriu.
Se presară cu ceapă verde.