Buffalo Jack Pui
Buffalo Jack pui necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 264 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ardei gras, brânză pepperjack, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sandwich cu brânză la grătar Mary cu pui de bivol picant, Jack Pepper și brânză albastră, Bacon Jack Pui, și Gratar Jack Pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). În timp ce cuptorul se preîncălzește, așezați pieptul de pui într-un vas de copt superficial. Acoperiți cu sos de aripă fierbinte și lăsați să se marineze la temperatura camerei până când cuptorul este fierbinte.
Coaceți puiul în sos timp de 20 de minute. Deschideți cuptorul și așezați fâșiile de ardei roșu și galben deasupra puiului.
Puneți felii de brânză peste ardei și pui.
Coaceți încă 15 minute. Sucurile de pui ar trebui să curgă clar, iar centrul nu mai este roz.