Budincă Thailandeză de Tapioca cu nucă de cocos cu Mango condimentat cu Cayenne
Budinca Thailandeză de Tapioca cu nucă de cocos cu Mango condimentat cu Cayenne ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $3.07 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 333 calorii. Un amestec de ghimbir x bucată, lapte, frunze de busuioc thailandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă de Tapioca condimentată cu Cardamom cu sos proaspăt de Mango, Budinca de Tapioca de cocos cu sos de Mango, și Budincă de orez de nucă de cocos-Pandan de inspirație thailandeză cu Mango proaspăt.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente în robotul de bucătărie; amestecați 20 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Se transferă în cratiță medie; se adaugă 2 căni de apă și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scoateți tava de la căldură și lăsați abrupt descoperit 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se toarnă amestecul într-un set de strecurătoare peste o cratiță mare grea; apăsați pe solide pentru a elibera lichid aromat. Aruncați solidele în filtru.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
5
Adăugați lapte și zahăr în lichidul aromat în tigaie; se aduce la fierbere. Se amestecă tapioca; reveniți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți neacoperit până când budinca se îngroașă și se reduce la 2 1/4 căni, amestecând frecvent, aproximativ 35 de minute. Se amestecă laptele de cocos (budinca va curge).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Tapioca
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați în castron. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Aruncați cuburi de mango, suc de lămâie și cayenne într-un castron mediu. Împărțiți tapioca între 6 pahare sau boluri cu tulpină. Se acoperă cu amestec de mango; se ornează cu crenguțe de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Piper Cayenne Măcinat
Tapioca
Busuioc
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
* Galangal, busuioc thailandez, frunze de tei kaffir, lemongrass, tapioca perlată mică și lapte de cocos neîndulcit sunt disponibile pe piețele asiatice.
Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca înregistrări de teren Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.