Budincă lipicioasă de pere de ghimbir

Budincă lipicioasă de pere de ghimbir
Budinca de pere de ghimbir lipicios este un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 71 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodă, ghimbir măcinat, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tort lipicios cu pere și ghimbir, Sticky data & budinca de ghimbir, și Budincă De Caramel Lipicioasă Cu Curmale Și Ghimbir Confiat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți siropul, zahărul și laptele într-o cratiță, apoi aduceți la foc mic pentru a se dizolva. Lăsați să se răcească aproape complet în timp ce continuați cu orice altceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Puneți untul, făina, bicarbul, ghimbirul măcinat și scorțișoara într-un robot de bucătărie, apoi pulsați până formează firimituri fine. Ungeți cu generozitate un lighean de budincă de 1,4 litri și presărați 1 linguriță de zahăr în fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Tăiați 3 bile de ghimbir în jumătate și puneți 5 jumătăți, rotunjite în jos, în partea de jos, ca punctele unei stele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5
Tăiați un obraz dintr-o pere, apoi feliați de aproximativ 10 ori, fără a tăia capătul tulpinii. Pune acest lucru în partea de jos a vasului printre ghimbir, apoi apăsați ușor, astfel încât fanii pere afară. Miez, apoi tăiați subțire restul de pere. Tăiați mărunt restul de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Răsturnați amestecul de sirop răcit și oul într-un robot de bucătărie, apoi bateți rapid cu ingredientele uscate într-un aluat. Scoateți lama, apoi amestecați ghimbirul tocat și perele feliate. Răzuiți amestecul în lighean, apoi coaceți timp de 1 oră 20 de minute până când a crescut și a devenit auriu închis, iar o frigăruie iese curată. Orice ai face, nu deschide cuptorul înainte de 45 de minute este de până.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Pentru a termina, topiți ușor ingredientele siropului într-o tigaie împreună până când zahărul se dizolvă, apoi fierbeți scurt. Întoarceți budinca din lighean chiar înainte de servire, lingurați peste sirop și serviți cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista