Budincă lipicioasă de pere de ghimbir

Budincă lipicioasă de pere de ghimbir
Budinca de pere de ghimbir lipicios este un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 71 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodă, ghimbir măcinat, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tort lipicios cu pere și ghimbir, Sticky data & budinca de ghimbir, și Budincă De Caramel Lipicioasă Cu Curmale Și Ghimbir Confiat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți siropul, zahărul și laptele într-o cratiță, apoi aduceți la foc mic pentru a se dizolva. Lăsați să se răcească aproape complet în timp ce continuați cu orice altceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți untul, făina, bicarbul, ghimbirul măcinat și scorțișoara într-un robot de bucătărie, apoi pulsați până formează firimituri fine. Ungeți cu generozitate un lighean de budincă de 1,4 litri și presărați 1 linguriță de zahăr în fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Tăiați 3 bile de ghimbir în jumătate și puneți 5 jumătăți, rotunjite în jos, în partea de jos, ca punctele unei stele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
5
Tăiați un obraz dintr-o pere, apoi feliați de aproximativ 10 ori, fără a tăia capătul tulpinii. Pune acest lucru în partea de jos a vasului printre ghimbir, apoi apăsați ușor, astfel încât fanii pere afară. Miez, apoi tăiați subțire restul de pere. Tăiați mărunt restul de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Răsturnați amestecul de sirop răcit și oul într-un robot de bucătărie, apoi bateți rapid cu ingredientele uscate într-un aluat. Scoateți lama, apoi amestecați ghimbirul tocat și perele feliate. Răzuiți amestecul în lighean, apoi coaceți timp de 1 oră 20 de minute până când a crescut și a devenit auriu închis, iar o frigăruie iese curată. Orice ai face, nu deschide cuptorul înainte de 45 de minute este de până.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Pentru a termina, topiți ușor ingredientele siropului într-o tigaie împreună până când zahărul se dizolvă, apoi fierbeți scurt. Întoarceți budinca din lighean chiar înainte de servire, lingurați peste sirop și serviți cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista