Budincă de Tapioca minut cu ouă

Budincă de Tapioca minut cu ouă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de tapioca minute Eggnog. O porție conține 148 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de ou, nucșoară măcinată, tapioca minusculă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Budincă de pâine cu Croissant de ouă cu sirop de ouă de Caramel, Budincă Crudă "Tapioca" , și Budinca De Tapioca.

Instrucțiuni

1
Bateți oul și laptele într-o cratiță medie până se omogenizează. Se amestecă zahărul și tapioca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
ZahărZahăr
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Lăsați să stea 5 min.
3
Aduceți la fierbere completă la foc mediu, amestecând constant. (Budinca va fi subțire. Se îngroașă pe măsură ce se răcește.)
4
Se ia de pe foc.
5
Se amestecă extractul de rom și nucșoara. Se răcește 20 min.; se amestecă .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De RomExtract De Rom
NucșoarăNucșoară
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista