Budincă De Tapioca De Casă

Budincă De Tapioca De Casă
Budinca de Tapioca de casă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 319 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore. Mergeți la magazin și ridicați ou, tapioca de perle, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Budinca De Tapioca, Budinca De Tapioca, și Budinca De Tapioca.

Instrucțiuni

1
Așezați tapioca într-un castron mare cu un litru de apă rece. Acoperiți și lăsați tapioca să se înmoaie cel puțin 12 ore. Când este gata de utilizare, folosiți o strecurătoare cu plasă fină pentru a scurge apa și lăsați perlele înmuiate deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-o cratiță mare, combinați laptele, vanilia, 1/2 cană de zahăr și sarea și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Așezați ouăle și gălbenușurile într-un castron mare și bateți-le până se combină. Adăugați încet restul de 1/2 cană de zahăr, puțin câte puțin, amestecând constant, până când se adaugă tot zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Bateți până când amestecul de ouă are o culoare galben foarte deschis, aproximativ două minute, apoi lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Așezați cratița cu amestecul de lapte la foc mic și aduceți la foc mic. Odată ce începe să baloneze, scoateți oala de pe foc și temperați ouăle cu lichidul fierbinte șoptind ouăle în mod constant în timp ce adăugați lichidul puțin câte puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Odată ce cele două amestecuri sunt complet combinate, turnați crema înapoi în oala originală și adăugați tapioca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
TapiocaTapioca
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Bateți constant la foc mic. Pe măsură ce bateți, amestecul va începe să se îngroașe. Urmăriți perlele, acestea vor deveni translucide, cu doar un pic de tulbure în centre, indicând faptul că budinca este gata. Nu vă faceți griji că budinca arată puțin apoasă, deoarece lichidul suplimentar va fi absorbit în timpul procesului de răcire. Răsturnați budinca într-un castron și apăsați folia de plastic direct pe suprafața superioară. Se răcește la frigider, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În14 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista