Budincă De Tapioca De Casă
Budinca de Tapioca de casă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 319 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore. Mergeți la magazin și ridicați ou, tapioca de perle, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Budinca De Tapioca, Budinca De Tapioca, și Budinca De Tapioca.
Instrucțiuni
Așezați tapioca într-un castron mare cu un litru de apă rece. Acoperiți și lăsați tapioca să se înmoaie cel puțin 12 ore. Când este gata de utilizare, folosiți o strecurătoare cu plasă fină pentru a scurge apa și lăsați perlele înmuiate deoparte.
Într-o cratiță mare, combinați laptele, vanilia, 1/2 cană de zahăr și sarea și dați deoparte.
Așezați ouăle și gălbenușurile într-un castron mare și bateți-le până se combină. Adăugați încet restul de 1/2 cană de zahăr, puțin câte puțin, amestecând constant, până când se adaugă tot zahărul.
Bateți până când amestecul de ouă are o culoare galben foarte deschis, aproximativ două minute, apoi lăsați deoparte.
Așezați cratița cu amestecul de lapte la foc mic și aduceți la foc mic. Odată ce începe să baloneze, scoateți oala de pe foc și temperați ouăle cu lichidul fierbinte șoptind ouăle în mod constant în timp ce adăugați lichidul puțin câte puțin.
Odată ce cele două amestecuri sunt complet combinate, turnați crema înapoi în oala originală și adăugați tapioca.
Bateți constant la foc mic. Pe măsură ce bateți, amestecul va începe să se îngroașe. Urmăriți perlele, acestea vor deveni translucide, cu doar un pic de tulbure în centre, indicând faptul că budinca este gata. Nu vă faceți griji că budinca arată puțin apoasă, deoarece lichidul suplimentar va fi absorbit în timpul procesului de răcire. Răsturnați budinca într-un castron și apăsați folia de plastic direct pe suprafața superioară. Se răcește la frigider, cel puțin 2 ore.