Budincă de Tapioca cu nucă de cocos fragedă
Budinca de Tapioca cu nucă de cocos fragedă este o fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 564 calorii, 3G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cremă de nucă de cocos, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Budinca De Tapioca De Nucă De Cocos, Budinca De Tapioca De Nucă De Cocos, și Budinca De Tapioca De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fierbere într-o oală mare; adăugați perlele de tapioca și gătiți până la translucid, 25 până la 30 de minute. Amestecați zahărul și nuca de cocos în tapioca și readuceți amestecul la fierbere; scoateți imediat de pe foc. Împărțiți în 4 boluri mici.
Amestecați crema de nucă de cocos și sarea împreună într-o cratiță mică la foc mediu; gătiți până la cald, dar nu fierbeți, 5 până la 10 minute.
Scoateți din căldură. Lingurați 1 până la 2 linguri de amestec peste fiecare porție de budincă de tapioca.