Budincă De Smochine Cu Unt Brun

Budincă De Smochine Cu Unt Brun
Budinca de smochine cu unt brun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 523 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ouă, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fursecuri Cu Unt De Budincă Figgy, Budinca De Smochine, și Brioșe Cu Budincă Figgy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu-mare, topiți untul. Se amestecă des până când untul devine maro auriu intens, cu pete maro mai închise, 5 până la 8 minute (dacă untul se spumează în tigaie, se ia de pe foc scurt până când spumarea dispare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă untul într-o măsură de sticlă de 1 cană; se răcește până se solidifică, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
3
Între timp, într-un castron, combinați smochine, coniac și 1 cană de apă clocotită. Înmuiați până când smochinele s-au înmuiat, aproximativ 30 de minute. Ridicați 1/2 cană smochine din castron și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă restul, cu lichid înmuiat, într-un blender sau robot de bucătărie și se învârte până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Scoateți 1/2 cană de unt brun solidificat într-un castron mare (aduceți la temperatura camerei dacă este necesar înainte de utilizare; rezervați restul pentru sosul tare cu unt brun). Cu un mixer la viteză medie, bateți untul cu zahărul granulat până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Adăugați smochine pure și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
8
Adăugați făină, praf de copt, scorțișoară și sare și bateți la viteză mică până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Se amestecă smochinele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Răzuiți aluatul într-o tigaie bundt cu 11 căni cu unt; acoperiți bine cu folie și fixați-o cu o bandă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Așezați budinca într-o tigaie de copt de 12 x 17 inci și așezați-o pe raftul inferior al unui cuptor de 350. Se toarnă cu grijă apă clocotită de 2 inci în jurul tăvii bundt, apoi se acoperă întreaga tavă de copt cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Coaceți până când budinca se simte fermă la atingere (curățați folia înapoi pentru a verifica) și o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
12
Lăsați să se răcească 10 minute, apoi inversați tigaia bundt peste o farfurie pentru a desface budinca.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
13
Se lasă să se răcească până abia se încălzește, apoi se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
14
Se taie felii și se servește cu sos tare cu unt brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
15
Sos tare cu unt brun: într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul maro solid rezervat din budinca de smochine cu unt brun (rețeta precede) până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
16
Adăugați 1 cană de zahăr pudră și bateți la viteză mică până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
17
Adăugați 1 lingură de coniac și 1 linguriță de vanilie; bateți cu viteză mare până când este ușor și pufos, 3 până la 5 minute. Lingură într-un castron; serviți la temperatura camerei sau acoperiți și răciți până la 3 zile. Aduceți la temperatura camerei și bateți din nou pentru a restabili textura înainte de servire. Face aproximativ 1 1/4 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista