Budincă de pâine piersică cu sos de Caramel

Budincă de pâine piersică cu sos de Caramel
Budinca de pâine piersică cu sos de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 224 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 52 de cenți pe porție. 161 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel, Budinca De Pâine Peachy Pear, și Budincă de pâine Cappuccino cu sos de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se toacă piersicile și se toacă ușor într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Combinați laptele condensat îndulcit și ouăle; adăugați-le în piersici și amestecați bine. Se amestecă apa fierbinte, untul topit, scorțișoara și vanilia. Se amestecă pâinea franceză în amestecul de cremă până când pâinea este complet umezită. Întoarceți budinca în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Pâine FrancezăPâine Franceză
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți până când un cuțit introdus în centrul budincii iese curat, aproximativ 1 oră și 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
În timp ce budinca se coace, combinați zahărul brun, 1/2 cană de unt, siropul de porumb și romul într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe timp de 3 până la 4 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Se lasă să se răcească ușor.
7
Scoateți budinca din cuptor și lăsați-o să se răcească aproximativ zece minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se servește cald cu sosul de caramel. Se răcește și se acoperă orice budincă rămasă și se păstrează la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista