Budincă de pâine piersică cu sos de Caramel
Budinca de pâine piersică cu sos de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 224 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 52 de cenți pe porție. 161 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel, Budinca De Pâine Peachy Pear, și Budincă de pâine Cappuccino cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Se toacă piersicile și se toacă ușor într-un bol de amestecare.
Combinați laptele condensat îndulcit și ouăle; adăugați-le în piersici și amestecați bine. Se amestecă apa fierbinte, untul topit, scorțișoara și vanilia. Se amestecă pâinea franceză în amestecul de cremă până când pâinea este complet umezită. Întoarceți budinca în vasul de copt pregătit.
Coaceți până când un cuțit introdus în centrul budincii iese curat, aproximativ 1 oră și 10 minute.
În timp ce budinca se coace, combinați zahărul brun, 1/2 cană de unt, siropul de porumb și romul într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe timp de 3 până la 4 minute sau până se îngroașă ușor.
Se lasă să se răcească ușor.
Scoateți budinca din cuptor și lăsați-o să se răcească aproximativ zece minute înainte de servire.
Se servește cald cu sosul de caramel. Se răcește și se acoperă orice budincă rămasă și se păstrează la frigider.