Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun Cu Unt De Arahide
Această rețetă face 4 porții cu 508 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Dacă 69 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Budinca de pâine pentru micul dejun cu unt de arahide ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, iaurt, stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Budincă de mic dejun chia cu ciocolată și unt de arahide, Budinca de pâine cu unt de arahide Reese, și Budincă De Pâine Cu Unt De Arahide Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați o tigaie de copt de 8 x 8 inci cu spray de gătit fără stick. Rupeți ouăle într-un castron mare; bateți până se combină bine.
Adăugați lapte, zahăr, vanilie și scorțișoară; bateți până se combină bine.
Adăugați unt de arahide; bateți până se amestecă bine. Tăiați sau rupeți pâinea în pătrate de 1 inch și adăugați-o în castron.
Se adaugă stafidele și se amestecă ușor pentru a se amesteca bine.
Se toarnă amestecul de pâine în tava de copt pregătită. Coaceți până când amestecul este setat și blatul este maro auriu (aproximativ 25 de minute).
Scoateți din cuptor și puneți-l pe un suport de copt pentru a se răci. Se serveste cald, spooned în boluri și acoperit cu iaurt de fructe.