Budincă de pâine Panettone cu sos de portocale condimentat

Budincă de pâine Panettone cu sos de portocale condimentat
Budinca de pâine Panettone cu sos de portocale condimentat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 650 calorii, 6g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, smântână grea, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă de pâine Panettone cu sos Amaretto, Budincă De Pâine Panettone, și Budincă De Pâine Panettone.

Instrucțiuni

1
Aranjați cuburile de pâine panettone pentru a se potrivi compact într-o caserolă de 2 litri cu unt. Nu comprimați prea strâns; puneți deoparte resturile de cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire SterlinePanettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
2
Bateți împreună 3 ouă și 1/2 cană de zahăr până când zahărul este dizolvat și amestecul devine de culoare galben deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă smântâna, vanilia și 1 lingură de lichior de portocale; bateți pentru a combina. Se amestecă 1 vârf de sare, 1/8 linguriță de nucșoară, coaja de lămâie și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă acest amestec peste cuburile de panettone din caserolă. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire SterlinePanettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți pâinea din frigider, descoperiți și punctați partea superioară a budincii de pâine cu 2 1/2 linguri de unt și presărați cu 2 linguri de zahăr alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
PâinePâine
7
Setați caserola într-o tigaie superficială, care are un diametru de 2 până la 3 inci mai mare decât caserola. Așezați aceste tigăi pe raftul central al cuptorului preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Se toarnă apă fierbinte în tigaia exterioară, până când ajunge la o adâncime de 1 inch în jurul caserolei, creând o baie de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
TigaieTigaie
9
Coaceți budinca în baia de apă până când este complet setată și un cuțit introdus în centrul budincii iese curat, 1 până la 1 1/4 ore. Baia de apă va ajuta budinca să gătească uniform și să mențină o textură ușoară. Scoateți cu grijă budinca din Baia de apă și răciți cel puțin 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
10
Chiar înainte de servire, faceți sosul topind 1/2 cană de unt într-o cratiță la foc mic. Se amestecă 1 cană zahăr, 1/4 cană lichior de portocale, 3 linguri apă, 1/8 linguriță nucșoară și 1/8 linguriță sare. Se amestecă și se încălzește la foc mediu până când zahărul este complet dizolvat și lichidul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
UntUnt
NucșoarăNucșoară
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Se ia de pe foc.
12
Într-un bol mic de amestecare, bateți 1 ou până când este bine bătut. În timp ce bateți oul, turnați încet 2 linguri din amestecul fierbinte în vasul cu oul. Apoi, în timp ce amestecați energic amestecul, turnați încet amestecul de ou încălzit înapoi în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
13
Puneți cratița înapoi la foc mic, amestecând ușor sosul și ridicând temperatura încet la mediu. Continuați să amestecați până când sosul ajunge aproape la foc mic, reducând căldura după cum este necesar dacă amestecul amenință să fiarbă. Continuați să amestecați până când sosul se îngroașă, 1 până la 2 minute. Lingurați peste budinca de pâine și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista