Budincă de pâine Panettone cu sos Amaretto

Budincă de pâine Panettone cu sos Amaretto
Budinca de pâine Panettone cu sos Amaretto este o vegetarian desert. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 512 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână lapte, frișcă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Budincă De Pâine Beată Cu Sos Amaretto, Budincă de pâine cu ciocolată albă cu afine cu sos de cremă Amaretto, și Budinca De Pâine Panettone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face sosul: aduceți smântâna, laptele și zahărul la fiert într-o cratiță mică grea la foc mediu, amestecând frecvent. Într-un castron mic, amestecați amaretto-ul și amidonul de porumb pentru a se amesteca și apoi amestecați în amestecul de cremă. Se fierbe la foc mediu-mic până când sosul se îngroașă, amestecând constant, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte și păstrați cald. (Sosul amaretto poate fi făcut cu 3 zile înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Pentru a face budinca de pâine: ungeți ușor un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci. Aranjați cuburile de pâine în vasul pregătit. Într-un castron mare, amestecați ouăle, smântâna, laptele și zahărul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Turnați crema peste cuburile de pâine și apăsați ușor cuburile de pâine pentru a se scufunda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
5
Lăsați să stea 30 de minute, apăsând ocazional cuburile de pâine în amestecul de cremă. (Rețeta poate fi pregătită până în acest moment cu 2 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Coaceți până când budinca pufăie și este așezată în centru, aproximativ 45 de minute. Se răcește ușor. Puneți budinca de pâine în boluri, stropiți cu sosul amaretto cald și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Revista