Budincă de pâine Panettone cu sos Amaretto
Budinca de pâine Panettone cu sos Amaretto este o vegetarian desert. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 512 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână lapte, frișcă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Budincă De Pâine Beată Cu Sos Amaretto, Budincă de pâine cu ciocolată albă cu afine cu sos de cremă Amaretto, și Budinca De Pâine Panettone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru a face sosul: aduceți smântâna, laptele și zahărul la fiert într-o cratiță mică grea la foc mediu, amestecând frecvent. Într-un castron mic, amestecați amaretto-ul și amidonul de porumb pentru a se amesteca și apoi amestecați în amestecul de cremă. Se fierbe la foc mediu-mic până când sosul se îngroașă, amestecând constant, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte și păstrați cald. (Sosul amaretto poate fi făcut cu 3 zile înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți înainte de servire.)
Pentru a face budinca de pâine: ungeți ușor un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci. Aranjați cuburile de pâine în vasul pregătit. Într-un castron mare, amestecați ouăle, smântâna, laptele și zahărul pentru a se amesteca.
Turnați crema peste cuburile de pâine și apăsați ușor cuburile de pâine pentru a se scufunda.
Lăsați să stea 30 de minute, apăsând ocazional cuburile de pâine în amestecul de cremă. (Rețeta poate fi pregătită până în acest moment cu 2 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți până când budinca pufăie și este așezată în centru, aproximativ 45 de minute. Se răcește ușor. Puneți budinca de pâine în boluri, stropiți cu sosul amaretto cald și serviți.