Budinca de pâine Panettone cu sos Amaretto este o vegetarian desert. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 512 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână lapte, frișcă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Budincă De Pâine Beată Cu Sos Amaretto, Budincă de pâine cu ciocolată albă cu afine cu sos de cremă Amaretto, și Budinca De Pâine Panettone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face sosul: aduceți smântâna, laptele și zahărul la fiert într-o cratiță mică grea la foc mediu, amestecând frecvent. Într-un castron mic, amestecați amaretto-ul și amidonul de porumb pentru a se amesteca și apoi amestecați în amestecul de cremă. Se fierbe la foc mediu-mic până când sosul se îngroașă, amestecând constant, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte și păstrați cald. (Sosul amaretto poate fi făcut cu 3 zile înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru a face budinca de pâine: ungeți ușor un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci. Aranjați cuburile de pâine în vasul pregătit. Într-un castron mare, amestecați ouăle, smântâna, laptele și zahărul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/2 Căni De Bere
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Turnați crema peste cuburile de pâine și apăsați ușor cuburile de pâine pentru a se scufunda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
5
Lăsați să stea 30 de minute, apăsând ocazional cuburile de pâine în amestecul de cremă. (Rețeta poate fi pregătită până în acest moment cu 2 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți până când budinca pufăie și este așezată în centru, aproximativ 45 de minute. Se răcește ușor. Puneți budinca de pâine în boluri, stropiți cu sosul amaretto cald și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
1-1/2 Căni De Bere
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat