Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine Mocha cu Topping de Caramel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 66 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 65 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, zahăr, nucă de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budinca de Caramel-orez cu topping de Marshmallow, budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, și Budincă De Fudge Cu Caramel Sărat Congelat.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În tigaie, amestecați ușor bucăți de pâine, curmale, nuci, nucă de cocos și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scorțișoară
Nucă De Cocos
Pâine
Date
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, amestecați untul, zahărul și lichiorul. Bateți ouăle cu lingura până se omogenizează bine. Se amestecă jumătate și jumătate și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior
Unt
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă peste amestecul de pâine în tigaie; aruncați pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Lăsați să stea 10 până la 15 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită.
5
Coaceți 1 oră sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Serviți budinca de pâine caldă cu topping cald de caramel. A se păstra la frigider.