Budincă De Pâine Mango-Nucă De Cocos
Budinca de pâine Mango-nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 285 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți nectar de caise, lapte, nucă de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Budinca de paine de cocos cu sos de Mango, Budincă De Pâine Cu Ciocolată Albă Cu Mango De Nucă De Cocos, și Budincă De Orez Mango-Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti budinca de pâine, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă pâinea și mango.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 1 oră.
Se presară cu nucă de cocos.
Coaceți încă 10 minute sau până când este setat.
Lăsați să stea 30 de minute înainte de servire.
Pentru a pregăti sosul, combinați zahărul și nectarul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă untul.
Combinați amidonul de porumb și laptele evaporat într-un castron mic.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de nectar. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Se servește cald peste budinca de pâine.