Budincă De Pâine Franceză
Budinca de pâine franceză ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 495 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, smântână grea, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Budincă De Pâine Franceză, Budincă De Pâine Prăjită Franceză, și Budincă De Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea în cuburi de 1 inch și puneți-o într-un castron.
Se toarnă lapte peste el; se lasă să stea 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți partea de jos și părțile laterale ale unui vas de copt pentru cuptor de 9x13x2 inci.
Într-un alt castron, bateți împreună ouăle, zahărul și vanilia. Se amestecă acest lucru înamestec de pâine.
Adăugați cireșele uscate.
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Coaceți pe grătarul din mijloc al cuptorului pentruaproximativ 1 oră și 10 minute, sau până Lamaro auriu. Se răcește la temperatura camerei,se acoperă cu folie de aluminiu și se refrigereazăpeste noapte.
Scoateți din frigider 30 de minuteînainte de reîncălzire. Reîncălziți, acoperit cu folie, la 325 de litri F timp de 15 până la 20 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei. Passa ulcior de cremă pentru a umezi.
Per porție: 420 calorii, 80gcarbohidrați, 12G proteine, 5G grăsimi, 90 mg colesterol