Budincă De Pâine Din Catifea Roșie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 415 calorii. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort de catifea, nuci pecan, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Red Velvet Pâine Budinca {Red Velvet Week}, Budincă De Pâine Din Catifea Roșie (Oală De Ciob), și Rola De Tort De Catifea Rosie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți cu generozitate o tigaie cu brioșă de 12 căni.
Combinați amestecul de tort, uleiul, 3 ouă și 1 cană de apă până se omogenizează; împărțiți între cupele de brioșă.
Coaceți până când un tester iese curat, aproximativ 18 minute. Se răcește în tigaie timp de 5 minute, apoi se răcește complet pe un suport de sârmă.
Între timp, bateți crema de brânză, untul, zahărul cofetarilor, 1 linguriță de vanilie și un vârf de sare în vasul unui mixer de suport prevăzut cu un atașament de paletă (sau într-un castron mare dacă folosiți un mixer de mână) până la neted.
Bateți laptele, gălbenușurile de ou, zahărul granulat, restul de 5 ouă și 1 lingură de vanilie și un vârf de sare într-un bol mare până se omogenizează.
Ungeți un vas de copt superficial de 3 litri.
Tăiați cupcakes-urile în sferturi și împrăștiați jumătate peste fundul vasului. Dollop jumătate de glazură peste cupcakes, apoi se toarnă jumătate din amestecul de cremă. Repetați stratificarea o dată. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Când este gata să coaceți, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. descoperiți budinca de pâine și presărați pecanele deasupra.
Coaceți până când partea de sus este maro auriu și centrul este setat, aproximativ 1 oră. Dacă pecanii încep să ardă, închideți ușor vasul cu folie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.