Budincă de pâine de dovleac cu sos picant de mere Caramel
Dacă $2.29 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Budinca de pâine de dovleac cu sos picant de mere Caramel ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 535 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, smântână grea, frișcă proaspăt bătută și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de pâine de dovleac cu sos picant de mere Caramel, Budincă de pâine de dovleac cu sos picant de mere Caramel și cremă de fasole de vanilie Anglaise, și Budincă de pâine de dovleac cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. F. Unt un vas de copt din sticlă de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie mare de copt și coaceți la cuptor, rotind o dată, până se prăjesc ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lasă să se răcească.
4
Combinați smântâna, laptele și fasolea de vanilie și semințele într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Bateți gălbenușurile, zahărul, siropul de arțar și piureul de dovleac într-un castron mare. Bateți încet amestecul de smântână fierbinte până se combină. Aruncați boabele de vanilie și bateți în bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Împrăștiați cuburile de pâine de dovleac în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Se toarnă crema peste pâine, apăsând pe pâine pentru a o scufunda complet în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1-1/2 Căni De Bere
8
Lăsați să stea 15 minute pentru a permite pâinii să absoarbă o parte din cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1-1/2 Căni De Bere
9
Așezați vasul într-o tigaie mai mare și turnați apă fierbinte în tigaia de prăjire până când ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
10
Coaceți până când părțile laterale sunt ușor umflate și Centrul tremură ușor, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți din cuptor și din Baia de apă și răciți pe o grătar timp de cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Serviți budinca caldă de pâine acoperită cu frișcă și stropită cu sos picant de mere caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/2 Căni De Bere
13
Presărați cu semințe de dovleac, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
14
Retipărit cu permisiunea Bobby Flay ' s Bar Americain Cookbook de Bobby Flay cu Stephanie Banyas și Sally Jackson, (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, un autor de bestselleruri din New York Times, este bucătarul-proprietar al șase restaurante rafinate, inclusiv Mesa Grill, Bar Americain și Bobby Flay Steak și o listă extinsă a palatelor Burger ale lui Bobby. El este gazda a numeroase spectacole populare de gătit pe Food Network, de la băiatul câștigător al Emmy Meets Grill And Grill It! cu Bobby Flay, la seria Iron Chef America, Throwdown! cu Bobby Flay, și Star Food Network. Brunch @ Bobby 's a debutat pe canalul de gătit în toamna anului 2010, iar America' s Next Great Restaurant a debutat în martie 2011 pe NBC. Aceasta este a unsprezecea sa carte. Site-ul său este Bobby