Budincă De Pâine Cu Zahăr Redus

Budincă De Pâine Cu Zahăr Redus
Nevoie de o desert vegetarian? Budinca de pâine cu zahăr redus ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 428 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de lapte evaporat, 2 pâine, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare sunt Cani De Budincă De Cacao Fierbinte Cu Zahăr Redus, Pâine Cu Banane Cu Zahăr Redus, și Cacao Fierbinte Cu Zahăr Redus.

Instrucțiuni

1
Puneți pâinea în 6 (8 oz.) vase de copt din fontă în formă ovală acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
2
Bateți împreună ouăle și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste pâine în vase de copt (aproximativ 2/3 cană amestec de ouă fiecare). Punctați partea superioară a fiecăruia cu 1 lingură. conserve. Acoperiți și răciți 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți vasele de copt din frigider și lăsați să stea 15 minute.
5
Coaceți 38 până la 40 de minute sau până când blaturile sunt crocante și maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Lăsați să stea 10 minute.
7
Se servește cu sos de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
8
Notă: pentru un desert cu un singur fel de mâncare, puneți pâinea într-un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor de la Pasul 2, punctând partea superioară a amestecului de pâine cu toate cele 6 linguri. conserve de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De ZmeurăConserve De Zmeură
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până când blatul este crocant și maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați să stea 10 minute.
11
Se servește cu sos. Face 6 porții. Timp practic: 15 min.; Timp Total: 3 ore, 25 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista