Budincă De Pâine Cu Unt De Arahide Cu Mere
Această rețetă servește 6 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 318 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la Tidy Mom are 31 de fani. Un amestec de zahăr brun ferm, pâine cu cereale, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun Cu Unt De Arahide, Budinca de pâine cu unt de arahide Reese, și Budincă De Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți la 350 vaselină de 2 litri caserolă acoperită cu 1 linguriță margarină; pus deoparte. Topiți 1 lingură de margarină rămasă în tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare și gătiți merele, amestecând ocazional, 10 minute sau până devin aurii. Se amestecă untul de arahide Skippy și stafidele până se topește untul de arahide.
Se ia de pe foc, apoi se amestecă pâinea; pus deoparte.
Bateți înlocuitorul de ou, laptele, scorțișoara și zahărul brun într-un castron mare; pus deoparte. Aruncați amestecul de pâine cu amestecul de ouă. Se transformă în caserola pregătită.
Coaceți acoperit 35 de minute.
Scoateți capacul și coaceți încă 5 minute sau până devin aurii.
Presărați, dacă doriți, cu zahăr pudră.