Budincă De Pâine Cu Scorțișoară
Budinca de pâine cu scorțișoară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 222 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 64 de cenți pe porție. Un amestec de lapte, lichior cu aromă de nuci, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Budincă De Pâine Cu Scorțișoară, Budincă De Pâine Cu Scorțișoară, și Budincă De Pâine Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F și aranjați un suport în mijloc.
Bateți împreună laptele, smântâna, ouăle, 1/2 cană de zahăr, lichiorul, vanilia și sarea într-un castron mediu până când oul este rupt și amestecul este neted. Distribuiți uniform pâinea și nucile într-un vas de copt de 2 litri, turnați amestecul de cremă peste pâine și lăsați să se înmoaie cel puțin 15 minute.
Între timp, aduceți aproximativ 8 căni de apă la foc mic la foc mediu-mare.
Distribuiți uniform restul de 1 lingură de zahăr peste budinca de pâine. Puneți vasul de copt umplut într-o tigaie mai mare și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului de copt.
Coaceți până când crema este setată și blatul este ușor rumenit, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Scoateți din Baia de apă și lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.
Se servește cald, la temperatura camerei.