Budincă De Pâine Cu Prune Brandied-Vanilie

Brandied prune-vanilie Budinca de pâine ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 219 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, sare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Budinca De Vanilie Cu Smochine Brandiate, Budinca cremă de vanilie și banane Brandied în cupe de ciocolată, și Budincă De Pâine Cu Susul În Jos Cu Pere Carmelizate Și Brandied Cu.
Instrucțiuni
Puneți prunele și țuica într-un castron.
Lăsați să stea 30 de minute.
Se toarnă amestecul într-o sită peste un castron, rezervând lichid de înmuiere. Puneți prunele deoparte.
Combinați lichidul de înmuiere rezervat, laptele și următoarele 4 ingrediente (prin ouă) într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Adăugați pâine, aruncând ușor pentru a acoperi. Se amestecă prunele. Se amestecă amestecul într-o caserolă rotundă de 1 1/2 litru acoperită cu spray de gătit. (Vasul va fi plin.) Acoperiți cu folie; lăsați să se odihnească 30 de minute pentru a absorbi lichidul.
Așezați vasul într-un aragaz lent electric rotund de 5 litri; adăugați suficientă apă fierbinte în aragaz pentru a ajunge la jumătatea părții vasului.
Așezați mai multe straturi de prosoape de hârtie deasupra aragazului lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Scoateți vasul din aragazul lent.
Serviți budinca de pâine caldă. Se acoperă cu înghețată, dacă se dorește.