Budincă De Pâine Cu Praz

Budincă De Pâine Cu Praz
Budinca de pâine de praz este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 514 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână grea, unt, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 100 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Budincă De Pâine Cu Praz, Budincă De Pâine Cu Praz, și Budincă De Pâine Cu Praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți rondele de praz într-un castron mare cu apă călduță și învârtiți, astfel încât orice murdărie să cadă pe fundul vasului. Puneți o tigaie saut mediu la foc mediu-mare, ridicați prazul din apă, scurgeți-le și adăugați-le în tigaie. Se condimentează cu sare și se gătește, amestecând des, timp de aproximativ 5 minute. Pe măsură ce prazul începe să se înmoaie, reduceți focul la mediu-mic. Prazul va elibera lichid. Se amestecă untul pentru a emulsiona și se condimentează cu piper după gust. Acoperiți tigaia cu un capac de pergament și gătiți, amestecând la fiecare 10 minute, până când prazul este foarte moale, 30 până la 35 de minute. Dacă în orice moment untul se rupe sau pare uleios, amestecați aproximativ o lingură de apă pentru a reemulsiona sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți și aruncați capacul pergamentului.
4
Între timp, întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor timp de aproximativ 20 de minute, rotind tigaia cam la jumătatea drumului, până la aur uscat și palid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați într-un castron mare. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați prazul în pâine și aruncați bine, apoi adăugați arpagicul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Bateți ușor ouăle într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Bateți laptele, smântâna, un vârf generos de sare, piper după gust și un vârf de nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Presărați 1/4 cană de brânză în fundul unei tigaie de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Întindeți jumătate de praz și crutoane în tigaie și presărați cu încă 1/4 cană de brânză. Împrăștiați prazul și crutoanele rămase deasupra și deasupra cu încă 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se toarnă suficient din amestecul de cremă pentru a acoperi pâinea și se apasă ușor pe pâine, astfel încât să se înmoaie în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
12
Se lasă la macerat aproximativ 15 minute.
13
Adăugați crema rămasă, permițând ca unele dintre cuburile de pâine înmuiate să iasă în afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
14
Presărați deasupra restul de 1/4 cană de brânză și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
15
Coaceți timp de 1 1/2 ore sau până când budinca se simte pregătită și blatul este maro și clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
De la Ad Hoc la domiciliu de către Thomas Keller. Copyright 2009 de Thomas Keller; fotografii copyright 2009 de Deborah Jones. Publicat de Artisan, o divizie a Workman Publishing Company, Inc.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Revista