Budincă de pâine cu praline de mic dejun
Budinca de pâine cu praline pentru mic dejun ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Pentru 1,11 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 377 de calorii, 11 g de proteine și 23 g de grăsimi. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Dacă aveți la îndemână jumătate de smântână, unt, extract de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Funcționează bine ca desert destul de ieftin. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 28%. Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și budinca de pâine cu praline la mic dejun, budinca de pâine cu praline și budinca de pâine cu praline pecan.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți primele opt ingrediente până se omogenizează. Se amestecă pâinea.
Transferați pe un 13x9-in uns. vas de copt.
Se presară nuci pecan și zahăr brun; se stropesc cu unt. Dați la frigider, acoperit, câteva ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350°.
Scoateți budinca de pâine din frigider; se descoperă și se lasă să stea în timp ce cuptorul se încălzește.
Coaceți 40-50 de minute sau până când este umflat, auriu și un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez
Madeira și Pedro Ximénez sunt alegerile mele de top pentru budinca de pâine. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximénez, cu note de smochine și caramel, se potrivește atât de bine cu budinca de pâine. Madeira este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Gheața Wagner Vineyards Riesling Ice cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 31 de dolari pe sticlă.
![Wagner Vineyards Riesling Ice]()
Wagner Vineyards Riesling Ice
Presarea usoara a strugurilor congelati extrage doar sucul in timp ce apa lasa in urma sub forma de gheata. Rezultatul este acest vin de desert luxos, corpolent. Aromatică și gustoasă, fiecare înghițitură a explodat cu un fruct vibrant și lasă în urmă un final viu și persistent.