Budinca de pâine cu praline pentru mic dejun ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Pentru 1,11 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 377 de calorii, 11 g de proteine și 23 g de grăsimi. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Dacă aveți la îndemână jumătate de smântână, unt, extract de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Funcționează bine ca desert destul de ieftin. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 28%. Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și budinca de pâine cu praline la mic dejun, budinca de pâine cu praline și budinca de pâine cu praline pecan.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți primele opt ingrediente până se omogenizează. Se amestecă pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați pe un 13x9-in uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se presară nuci pecan și zahăr brun; se stropesc cu unt. Dați la frigider, acoperit, câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
4
Preîncălziți cuptorul la 350°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți budinca de pâine din frigider; se descoperă și se lasă să stea în timp ce cuptorul se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți 40-50 de minute sau până când este umflat, auriu și un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Madeira și Pedro Ximénez sunt alegerile mele de top pentru budinca de pâine. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximénez, cu note de smochine și caramel, se potrivește atât de bine cu budinca de pâine. Madeira este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Gheața Wagner Vineyards Riesling Ice cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 31 de dolari pe sticlă.
Wagner Vineyards Riesling Ice
Presarea usoara a strugurilor congelati extrage doar sucul in timp ce apa lasa in urma sub forma de gheata. Rezultatul este acest vin de desert luxos, corpolent. Aromatică și gustoasă, fiecare înghițitură a explodat cu un fruct vibrant și lasă în urmă un final viu și persistent.