Budincă de pâine cu plăcintă cu dovleac cu sos tare Bourbon-Pecan

Budincă de pâine cu plăcintă cu dovleac cu sos tare Bourbon-Pecan
Dacă 78 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Budinca de pâine cu plăcintă cu dovleac cu sos tare Bourbon-Pecan ar putea fi o uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 346 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 16. Un amestec de ouă, cuișoare măcinate, piure de dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă de pâine cu dovleac Bourbon cu sos Bourbon, Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de Pecan Bourbon, și Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de Pecan Bourbon.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt două plăci de plăcintă din sticlă sau ceramică de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Întindeți challah - ul pe o foaie mare de copt și prăjiți-l timp de aproximativ 5 minute, până când este ușor auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChallahChallah
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Tăiați gâtul din dovlecelul. Curățați-l și tăiați-l longitudinal în două plăci groase de 3/4 inci. Tăiați foarte subțire plăcile în benzi lungi și subțiri pe o mandolină. Curățați, însămânțați și tăiați toate dovleceii rămași în zaruri de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
5
Într-o tigaie antiaderentă foarte mare, topiți 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați dovleceii tăiați cubulețe și gătiți la foc mare până se rumenesc ușor în pete, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
7
Adăugați 1/4 cană de zahăr și gătiți, amestecând ocazional, până când este fraged și lucios, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
8
Lasă să se răcească.
9
Într-un castron mare, bateți restul de 1 cană de zahăr cu ouăle, laptele, dovleacul, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Adăugați dovleacul sotat și challah și aruncați ușor pentru a combina. Puneți amestecul în plăcile de plăcintă cu unt și acoperiți fiecare cu un model de zăbrele libere ale benzilor de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChallahChallah
Suc De FructeSuc De Fructe
11
Ungeți fâșiile cu unt și presărați cu zahăr. Acoperiți cu pergament și coaceți timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți timp de 30 de minute mai mult, până când blaturile sunt aurii și budincile sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați budincile să se odihnească timp de 15 minute.
13
Într-un castron, bateți untul rămas cu zahărul cofetarilor, bourbonul și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
14
Serviți budinca cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate7
Revista