Budincă De Pâine Cu Pecan De Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine cu pecan de arțar. Această rețetă face 8 porții cu 339 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de vanilie, scorțișoară măcinată, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budincă de afine , arțar și pecan, Budincă De Orez Cu Pecan De Arțar, și Pecan și sirop de arțar budincă lipicioasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ouăle, 1 cană sirop de arțar și scorțișoara cu sârmă până se omogenizează bine. Bateți laptele și vanilia până se omogenizează bine. Se amestecă bucățile de pâine.
Lăsați să stea 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu unt înmuiat. Se amestecă nucile pecan în amestecul de pâine.
Se toarnă în vasul de copt.
Coaceți descoperit 65 până la 70 de minute sau până când partea superioară este umflată și maro auriu deschis (Centrul Se va jiggle ușor). Se răcește 30 de minute.
Într-un castron mic, amestecați înghețata, bourbonul și 1 lingură de sirop de arțar până se omogenizează bine.
Serviți sosul peste budinca de pâine caldă. Păstrați budinca de pâine și sosul acoperite la frigider.