Această rețetă face 12 porții cu 370 calorii, 14g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, piper, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheddar, slănină și măr cu muștar pe pâine de grâu de țară, Budinca De Porumb Bacon-Cheddar, și Supă cremoasă de rădăcină de mere și țelină cu Cheddar la grătar, slănină și sandviș cu muștar cu miere de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți caserola de 2 litri. În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu. Gatiti merele in unt 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand sunt crocante. Se amestecă zahărul brun; reduceți căldura la minim. Gatiti 5 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana cand merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Măr
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Puneți jumătate din fiecare pâine, slănină, mere și brânză în caserolă. Repetați cu pâinea rămasă, slănina, merele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Brânză
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Pâine
3
Se amestecă toate ingredientele rămase; se toarnă peste brânză. Acoperiți bine și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
4
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.