Budincă de pâine cu dovleac și condimente
Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți dovleac, lapte, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Budincă De Condimente De Dovleac, Tort De Budincă Cu Condimente De Dovleac, și Fursecuri Cu Budincă De Condimente Cu Dovleac De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu unt. Într-o cratiță grea de 3 litri, încălziți 3 căni de frișcă, laptele, 1/2 cană de zahăr granulat și sarea pentru a fierbe la foc mediu, amestecând frecvent.
În castron mare, bateți ouăle și gălbenușurile cu sârmă.
Adăugați condimente de dovleac, zahăr brun și plăcintă cu dovleac. Se amestecă amestecul în amestecul de smântână fierbinte cu biciul. Se amestecă ușor în cuburi de pâine.
Lăsați să stea 30 de minute.
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Presărați 2 linguri de zahăr granulat peste cremă.
Coaceți 50 de minute sau până când blatul este umflat și maro auriu deschis. Se răcește 5 minute.
Într-un castron mediu răcit, bateți 1 cană de frișcă și 1 lingură de zahăr granulat cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide (nu exagerați). Se amestecă bourbon.
Se servește cu budincă caldă de pâine.