Budincă de pâine cu dovleac (mai ușoară )
Budinca de pâine de dovleac (mai ușoară ) necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 451 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați coacăze, scorțișoară măcinată, dovleac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare includ Budincă de pâine cu dovleac (mai ușoară ), Budincă de pâine cu sos Bourbon (mai ușoară ), și Budinca de pâine cu fructe proaspete mai ușoară a lui Bobby.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și partea laterală a tigaiei cu formă de arc, 10x3 inci.
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția pâinii, coacăzelor și pecanelor într-un castron mare până se omogenizează bine. Se amestecă pâinea, coacăzele și nucile pecan.
Lăsați amestecul să stea 10 minute; lingură în tigaie cu formă de arc.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute; îndepărtați partea tigaiei.
Se servește cald cu smântână. Dați la frigider orice budincă rămasă.