Budincă De Pâine Cu Croissant Cu Nucă De Cocos

Budincă De Pâine Cu Croissant Cu Nucă De Cocos
Coconut Crunch Budinca de pâine Croissant durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 568 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 1,6 USD pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de cornuri, nucă de cocos, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, care nu este atât de mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Budinca De Paine Croissant, Budinca De Paine Croissant, și Budinca De Paine Croissant.

Instrucțiuni

1
Ungeți fundul și părțile laterale ale unui 13-in. x 9 inch. vas de copt cu unt înmuiat. Aranjați fundul de croissant în vas; presărați cu jumătate din caise și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Strat cu blaturi de croissant și caise rămase și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3
Într-o cratiță mare, combinați crema de nucă de cocos și lapte. Gatiti la foc mediu pana se formeaza bule in jurul laturilor tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Bateți o cantitate mică de amestec de lapte fierbinte în ouă; întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6
Se amestecă încet amestecul de ouă peste nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Lăsați să stea 10-15 minute sau până când cornurile se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
8
Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 30 de minute. Descoperi; se presara cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
9
Coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când un cuțit iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Serviți cald.

Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez

Madeiran și Pedro XIM Electronnez sunt alegeri excelente pentru budinca de pâine. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximnez, cu note de smochine și caramel, se împerechează atât de bine cu budinca de pâine. Madeiran este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Compania de vinuri din Azore Verdelho o Original cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Compania De Vinuri Din Azore Verdelho O Original
Compania De Vinuri Din Azore Verdelho O Original
Galben strălucitor de paie. Arome de fructe de pasiune, ananas, spray de mare și coajă de stridii pe nas. Pe cerul gurii, vibrante și proaspete, cu fructe tropicale de înaltă tonifiat a avut loc în echilibru de greutate impresionant mijlocul palatului și lățimea. Se termină lung și curat, cu mineralitatea salină a Insulelor Azore care trece prin finisaj.Ce mâncare mai bună să mănânci cu un vin din insule decât recompensa mării? Crustaceele, stridiile, peștele la grătar sau prăjit sunt toate idei excelente de împerechere.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista