Budincă de pâine cu cireșe și portocale fără Gluten

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine cu cireșe și portocale fără Gluten. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 203 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, nucșoară măcinată, cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Budincă de pâine fără gluten cu portocale și migdale, Tort Cu Budincă De Cireșe Cu Ciocolată (Fără Gluten), și Pâine focaccia cu roșii Cherry, măsline și cimbru (fără Gluten și fără cereale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți un vas de copt de 2 litri cu spray de gătit.
Tăiați capetele pâinii în cuburi de 1/2 inch.
Întindeți pâinea uniform în vasul de copt pregătit. Împrăștiați cireșele uscate peste top.In un castron, amestecați împreună ouăle, zahărul de nucă de cocos, vanilia, scorțișoara, nucșoara, sarea și triplul sec.apoi amestecați laptele.
Se toarnă amestecul peste pâine și se lasă să stea 30 de minute. Apăsați ocazional pâinea cu o lingură sau o spatulă pentru a o ajuta să absoarbă lichidul.Preîncălziți la 350 de grade F.
Coaceți budinca într-o baie de apă (bain marie) până se umflă și se întărește în centru timp de aproximativ 1 oră.
Se servește cald sau rece cu frișcă, jumătate și jumătate sau lapte. (Am folosit lapte degresat și a fost minunat.)