Budincă De Pâine Cu Cireșe

Budincă De Pâine Cu Cireșe
Budinca de pâine cu cireșe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 445 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, zahăr, sos de cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Budincă De Pâine Cu Ciocolată Și Cireșe, Budincă De Pâine Cu Ciocolată Cu Cireșe, și Cherry Pound Tort Pâine Budinca.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați bucățile de pâine în 6 (8 oz.) ramekins acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Așezați ramekins pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Bateți împreună laptele și următoarele 8 ingrediente până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă amestecul de lapte peste pâine în ramekins; lăsați să stea 30 de minute, presând pâinea pentru a absorbi amestecul după 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau doar până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
7
Lăsați să stea 10 minute. Puneți sosul de cireșe peste budinca de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
PâinePâine
SosSos
8
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit îndulcitor Splenda fără calorii, Granular. În loc de ramekins, așezați bucățile de pâine într - un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit și continuați cu rețeta conform instrucțiunilor. (Nu este nevoie să plasați pe foaia de copt.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fără îndulcitor CaloricFără îndulcitor Caloric
Spray De GătitSpray De Gătit
SplendaSplenda
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau doar până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
10
Lăsați să stea 10 minute.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista