Budincă De Pâine Cu Ciocolată Caldă
Budinca de pâine cu ciocolată caldă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 506 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine, scorțișoară măcinată, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 354 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Budincă de pâine cu ciocolată cu două sosuri de ciocolată și scoarță de migdale, Budincă de pâine cu ciocolată cu nuci și chipsuri de ciocolată, și Budincă De Pâine Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți vasul de copt de 9x13 inci cu unt; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul granulat și sarea până se luminează, aproximativ 30 de secunde; pus deoparte.
Într-o cratiță medie, bateți zahărul brun cu cacao pentru a combina.
Se amestecă laptele și smântâna și se încălzește la foc mediu până se încălzește.
Bateți în ciocolată dulce-amăruie, pudră de espresso și scorțișoară până când ciocolata este topită.
Bateți amestecul de ciocolată în amestecul de ouă până se combină.
Bateți în extract de vanilie.
Adăugați cuburi de pâine în amestecul de ciocolată și aruncați ușor pentru a umezi uniform pâinea.
Lăsați să stea pentru a permite pâinii să se sature bine, 30 până la 45 de minute, apăsând ocazional pâinea ușor cu spatula de cauciuc. Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 325 de grade F.
Turnați ușor amestecul de pâine în vasul de copt pregătit. Puneți ciocolata semidulce tocată în budincă de pâine, distribuind uniform.
Coaceți până când budinca este doar așezată în centru, 45 până la 55 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească aproximativ 30 de minute înainte de servire.
În bolul răcit al mixerului în picioare, prevăzut cu Atașament pentru bici, frișcă, zahăr și vanilie la viteză medie-mare până la vârf moale.
Se servește cu budincă de pâine.