Budincă de pâine cu ciocolată

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă budinca de pâine cu ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 29 g de grăsimi și un total de 384 de calorii. Pentru 80 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de baghetă, chipsuri de ciocolată semidulce, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ budincă de pâine de ciocolată cu două sosuri de ciocolată și coajă de migdale, budincă de pâine de ciocolată cu două sosuri de ciocolată și coajă de migdale și budincă de pâine de ciocolată cu nuci și chipsuri de ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 9x13.
Tăiați bagheta în felii de 1/4 inch și ungeți o parte cu unt topit.
Puneți pe o tavă de copt și în cuptorul preîncălzit până devin aurii, aproximativ 1 minut.
Topiți fulgii de ciocolată în cuptorul cu microunde sau la fierbere. Pus deoparte.
Într-o cratiță medie, la foc mic, încălzește smântâna și laptele până se încălzește. Nu opăriți.
Într-un castron mare bate ouăle, gălbenușurile, 1/2 cană de zahăr și 1 lingură de vanilie până se omogenizează. Amestecați amestecul de smântână caldă puțin câte una.
Bateți amestecul de ouă în ciocolată topită până la omogenizare.
Aranjați feliile de pâine prăjită, cu partea unsă în sus, în vasul pregătit până când vasul este plin.
Se toarnă amestecul de ciocolată peste pâine și se lasă să se odihnească 40 de minute, până când lichidul se absoarbe.
Tapetați o tigaie cu un prosop de bucătărie umed.
Puneți tava de copt pe prosop, în interiorul tavii și așezați tava pe grătarul cuptorului. Umpleți tava cu apă clocotită până la jumătatea părții laterale a vasului de copt.
Coaceți 40 până la 50 de minute, până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să se odihnească 8 ore sau peste noapte.
Pentru a face sos, topim ciocolata neindulcita intr-o cratita mica la foc mic. Se amestecă 1 lingură de unt până se topește. Se amestecă apă clocotită, 1/2 cană de zahăr și sirop de porumb până se omogenizează. Se mărește căldura la mediu și se aduce la fierbere Se fierbe ușor 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă cu 1 linguriță de vanilie.
Pentru a servi: fundul cald al vasului de copt, slăbiți marginile budincii cu un cuțit, apoi răsturnați budinca rece pe un platou de servire.
Serviți cu sos de ciocolată cald.
Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez
Budinca de pâine funcționează foarte bine cu Madeira și Pedro Ximénez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximénez, cu note de smochine și caramel, se potrivește atât de bine cu budinca de pâine. Madeira este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.