Budincă de pâine cu Cheddar și roșii
Această rețetă face 4 porții cu 324 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Dacă $1.26 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Budinca de pâine cu Cheddar și roșii ar putea fi o extraordinară vegetarian rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ouă, piper, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Budincă De Pâine Cheddar Cu Plante De Roșii, Budincă De Pâine Cu Roșii , Cârnați Și Cheddar, și Cheddar irlandez și budincă de pâine vegetală.
Instrucțiuni
Aranjați suportul cuptorului în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 177°.într-o tigaie medie, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Ungeți ușor un vas de copt superficial, de 1 1/2 litru.
Puneți pâinea, brânza și roșiile în vas.
Adăugați ouăle, laptele, sarea și piperul în ceapa rezervată și bateți bine.
Coaceți budinca de pâine până când blatul este umflat și frumos auriu, aproximativ 50 de minute.
Lăsați budinca să se răcească timp de 5 minute înainte de servire.